Nogomet

Vukovar predstavio još jedno pojačanje, stigao bivši U-19 reprezentativac Hrvatske

Mihaela Bradovski • srijeda, 01.02.2023.
Vukovar predstavio još jedno pojačanje, stigao bivši U-19 reprezentativac Hrvatske

Član SuperSport Prve NL Vukovar 1991 predstavio je još jedno pojačanje. Novi član kluba je Mateo Andačić koji dolazi iz Chemie Leipziga...

Vukovarci nastavljaju marljivo raditi i dovoditi pojačanja, a najnovije koje je stiglo u klub je Mateo Andačić koji dolazi iz Njemačke.

Andačić je igrač koji može pomoći u obrambenoj fazi, može igrati na pozicijama stopera, desnog beka i zadnjeg veznog, a iza sebe ima već dosta iskustva iako mu je tek 25 godina.

Riječ je o igraču koji je upisao i dva nastupa za hrvatsku reprezentaciju do 19 godina te tri za onu godinu dana mlađu.

U reprezentaciji do 18 godina nastupio je u pobjedi u prijateljskom susretu protiv Katara (4:1) te porazu od Italije (1:3).

U reprezentaciji do 19 godina nastupio je također u prijateljskim susretima i to u tri pobjede, dva puta protiv Katara (2:0, 3:0) i jednom protiv Novog Zelanda (4:1). U tim susretima igrao je s igračima koji su sada već upisali i nastupe za A reprezentaciju poput Filipa Uremovića, Luke Ivanušeca, Nikole More...

Što se tiče klupske karijere, započeo ju je u Kickersima iz Offenbacha pa je bio u FSV Frankfurtu, Wacker Nordhausenu, Rudešu te je zadnji angažman imao u njemačkom Chemie Leipzigu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!