Rukomet

Dobar nastup Karačića u uvjerljivoj pobjedi Kielcea kod davljenika

Mihaela Bradovski • petak, 03.02.2023.
Dobar nastup Karačića u uvjerljivoj pobjedi Kielcea kod davljenika
Foto: EPA

Prvenstvenim obavezama vratili su se i Poljaci pa je tako Kielce slavilo u gostima kod Piotrkowianina s uvjerljivih 40:26...

Posljednjih dana s nestrpljenjem se iščekivala odluka u sudbini Kielcea koje se našlo u velikim problemima odlaskom vodećeg sponzora. Neizvjesnost i dalje traje, ali to se nije odrazilo na prezentaciju igrača.

U prvom meču nakon pobjede u Ligi prvaka protiv Celja iz sredine prosinca, Kielce je gostovalo kod Piotrkowianina, pretposljednje momčadi na ljestvici te je uvjerljivo slavio s 40:26.

Pobjeda oslabljenih gostiju nije dolazila pod znak upitnika, domaćin se još solidno držao u prvom dijelu, ali u nastavku je krenula gostujuća mašinerija i prednost je samo rasla.

Sredinom drugog dijela Kielce je povelo 28:18 što je bila prva dvoznamenkasta razlika na susretu, a do kraja je u dva navrata bilo i najviših +15.

Kod pobjednika su se istaknuli s po osam golova Arcjom Karaljok i Nicolas Tournat, Dylan Nahi je dodao šest golova dok je dobar bio i Igor Karačić s pet golova iz šest pokušaja.

Poljsko prvenstvo, 14. kolo:
Piotrkowianin - Industria Kielce 26:40

FOTO: EPA/Johan Nilsson

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!