Košarka

Lakersi bez Jamesa izgubili od Bucksa, Magic slavio protiv vodeće ekipe Zapada

Petar Jenjić • petak, 10.02.2023.
Lakersi bez Jamesa izgubili od Bucksa, Magic slavio protiv vodeće ekipe Zapada
Foto: EPA

Noćas su odigrane četiri utakmice u NBA ligi, a posebno ćemo izdvojiti pobjedu Orlando Magica protiv Denver Nuggetsa, kao i slavlje Milwaukee Bucksa protiv Los Angeles Lakersa...

Na domaćem terenu do pobjede je stigao Orlando Magic koji je kao 13. momčad Istoka svladao vodeću ekipu Zapada, Denver Nuggetse. U utakmici na Floridi slavio je sa 115:104. Klupa Orlanda potpuno je nadigrala klupu Denvera po pitanju poena, čak 56-10.

Sedam igrača Denvera ubacilo je dvoznamenkast broj poena, a najviše je zabio Wendell Carter Jr., ukupno 19 koševa, čemu je dodao i šest skokova.

Najbolji je kod Nuggetsa bio Aaron Gordon s 37 poena i 13 skokova.

Nakon velikih razmjena i promjena u momčadi, Phoenix Sunsi upisali su poraz na gostovanju kod Atlanta Hawksa sa 116:107. Sunsi su imali devet igrača na raspolaganju, a takvi nikako nisu mogli dobiti raspoloženu Atlantu koja je nakon tri četvrtine vodila s 18 razlike (93:75). Do kraja je prednost sačuvala.

Hawkse je do pobjede predvodio Trae Yong s 36 poena, sedam skokova i 12 asistencija, dok je Dejounte Murray dodao 19 koševa, osam skokova i pet dodavanja.

Spencer Dinwiddie vratio se u redove Brooklyn Netsa nakon nešto više od dvije godine te predvodio momčad do pobjede na domaćem terenu protiv Chicago Bullsa. Susret je zaključen rezultatom 116:105. Ključnim se pokazala serija 20:6 u posljednjoj četvrtini.

Phoenix je predvodio Josh Okogie s 25 koševa.

Dinwiddie je susret završio s 25 koševa, pet skokova, šest dodavanja i četiri ukradene lopte, Cam Thomas dodao je 20 koševa i šest skokova.

Najbolji je kod Bullsa bio Zach LaVine s 38 poena.

Los Angeles Lakersi igrali su bez LeBrona Jamesa i u konačnici upisali novi poraz kojim si dodatno smanjuju šanse za doigravanje. Ipak, teško je očekivati da se možete izvlačiti protiv Milwaukee Bucksa, koji su stigli do pobjede od 115:106.

Giannis Antetokounmpo s 38 poena, deset skokova i šest asistencija bio je najbolji kod Bucksa, Khris Middleton dodao je 22 koša i pet skokova.

Lakerse je predvodio Dennis Schroder s 25 koševa i 12 asistencija.

NBA:
Orlando Magic - Denver Nuggets 115:104
Atlanta Hawks - Phoenix Suns 116:107
Brooklyn Nets - Chicago Bulls 116:105
Los Angeles Lakers - Milwaukee Bucks 106:115

FOTO: EPA/ERIK S. LESSER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!