Košarka

Furnir traži polufinale Kupa: 'Sigurno je da želimo napraviti dodatan iskorak'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 13.02.2023.
Furnir traži polufinale Kupa: 'Sigurno je da želimo napraviti dodatan iskorak'
Foto: FaH

Trener Furnira Jeronimo Šarin najavio je četvrtfinale SuperSport Kupa Krešimira Ćosića u kojem će njegova momčad pokušati doći do pobjede protiv oslabljenog protivnika...

Momčad Furnira okreće se izazovu u SuperSport Kupu Krešimira Ćosića gdje će u utorak od 20 sati igrati protiv Šibenke. Susret je najavio i trener Jeronimo Šarin.

"U nešto smo boljoj poziciji s obzirom na to da smo u četvrtak igrali protiv Dinama i imamo više dana za pripremu ove utakmice. Šibenka je prošli tjedan bila u Slovačkoj, a u subotu gostovala kod Škrljeva. Vidimo da ima problema s ozljedama i zbog toga imamo određenu prednost, ali to ništa ne mora značiti. To se pokazalo i u prethodnim utakmicama. Imaju respektabilnu sezonu i zasluženo su u gornjem domu naše košarke. Igraju brzo i poletno i sigurno nas čeka zanimljiv susret. Naše se utakmice u zadnje vrijeme praktički rješavaju na jednu loptu."

Protiv Šibenke tražit će svoj četvrti nastup u polufinalu ovog natjecanja.

"U zadnje dvije sezone u Furniru izborio sam jedno polufinale i jedno četvrtfinale. Sigurno je da želimo napraviti dodatan iskorak, a hoće li to biti polufinale ili nešto više, ostaje nam vidjeti. Imamo odličnu atmosferu i puno samopouzdanja. To je prvi preduvjet da nastavimo imati dobre rezultate. Pozivam i navijače da nas podrže, kako u završnici Kupa, tako i u sljedećim utakmicama kad se kao domaćini vraćamo u Dubravu", dodao je Šarin za službenu stranicu kluba.

FOTO: HINA/ Tomislav Pavlek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!