Košarka

Mulaomerović: 'Ušli smo malo opušteno, možda pod dojmom nekih Boscovih posljednjih rezultata'

Branimir Korać • srijeda, 15.02.2023.
Mulaomerović: 'Ušli smo malo opušteno, možda pod dojmom nekih Boscovih posljednjih rezultata'
Foto: Tomislav Pavlek/HINA

Cedevita Junior otvorila je nastup na završnom turniru SuperSport kupa Krešimir Ćosić pobjedom protiv Bosca 97:87 i tako je prva izborila polufinale. Kasnije joj se pridružila i Šibenka,...

Cedevita Junior rutinski je odradila posao u četvrtfinalu SuperSport kupa Krešimir Ćosić. Protiv Bosca slavila je 97:87 u susretu koji je mogao završiti i uvjerljivijom pobjedom Vitamina.

"Iza nas je prava kup utakmica u kojoj se svašta može dogoditi. Ekipa Bosca je bila jako motivirana i imala je dobru energiju. Mi smo, s druge strane, ušli malo opušteno, možda pod dojmom nekih njihovih posljednjih rezultata", priznaje Damir Mulaomerović.

Mulaomerovića nije zadovoljila igra u obrani, njegovi igrači dopustili su previše poena.

"Napad nam nije bio problem, no primili smo puno poena što inače nije slučaj. Čestitao bih svojim dečkima, pogotovo na drugom poluvremenu kad smo bili koncentriraniji. Boscu dalje želim puno sreće. Mi smo zadovoljni pobjedom, ušli smo u Final Four, što je i bio i cilj i jedva čekamo protivnika u polufinalu."

Renato Serdarušić priznao je kako je Cedevita Junior možda bila malo preopuštena u početku susreta.

"Jako dobar osjećaj. U utakmicu smo ušli prelagano, možda i podcijenili ekipu Bosca, a ona je bila posebno motivirana i bilo se teško vaditi. Čestitao bih svojim suigračima na borbi do posljednjeg trenutka. Idemo se sada odmoriti i pripremiti za dalje."

FOTO: HINA/ Tomislav Pavlek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!