Košarka

Clippersi lako do pobjede protiv Warriorsa, Zubac dvoznamenkast

Branimir Korać • srijeda, 15.02.2023.
Clippersi lako do pobjede protiv Warriorsa, Zubac dvoznamenkast
Foto: EPA

Los Angeles Clippersi upisali su pobjedu protiv Golden State Warriorsa 134:124, a Ivica Zubac odradio je dobru utakmicu u redovima Clippersa...

Los Angeles Clippersi ugostili su na svom parketu Golden State Warriorse i prvi put nakon završetka prijelaznog roka nastupili su s novim snagama u postavi.

Nitko od novaka nije posebno iskočio, možda je tek Mason Plumlee pokazao nešto više te je pokazao kako će Ty Lue moći Ivici Zupcu dati koju minutu odmora više bez da trpi rezultat.

Warriorsi su odigrali vrlo dobro prvo poluvrijeme i na odmoru su imali vodstvo, ali ulazak u drugo poluvrijeme bio je ključan. Tu su se Clippersi jako dobro snašli, napravili su preokret i otišli do pobjede.

Tradeovima u kojima su sudjelovali proteklih dana Clippersi su proširili i dobili na kvaliteti klupe i kada se Gordon, Hyland Plumlee u potpunosti uklope, bit će to vrlo neugodna momčad za sve.

U ovom susretu posebno su se istaknuli Kawhi Leonard s 33 poena (7/9 trica) i sedam skokova, Norman Powell s 24 poena i Paul George s 20 poena i osam asistencija. Zubac je za 28 minuta ubacio deset poena (5/8 za dva) uz tri asistencije i dva skoka.

Kod Warriorsa Jordan Poole ubacio je 28 poena uz šest asistencija, a Klay Thompson dodao je 18 poena.

NBA:
Los Angeles Clippers - Golden State Warriors 134:124

FOTO: EPA/DAVID SWANSON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!