Zimski sportovi

Ljutić: 'Vidim da moram još puno raditi i učiti i bolje da se primim posla'

Mihaela Bradovski • subota, 18.02.2023.
Ljutić: 'Vidim da moram još puno raditi i učiti i bolje da se primim posla'
Foto: EPA

Hrvatske skijašice nisu završile s nastupom na Svjetskom prvenstvu kako su željele. Zrinka Ljutić nije došla do cilja dok je Leona Popović završila na 17. mjestu...

Zrinka Ljutić je nakon prve vožnje imala sedmo vrijeme, u drugoj je pokušala odskijati agresivnije, a to ju je dovelo do toga da nije uspjela ostati na stazi i stići do cilja.

Dogodila se pogreška u gornjem dijelu staze, razočaranje je kod naše skijašice prisutno, ali je i svjesna krivih koraka.

"Dala sam sve od sebe, možda sam malo prejako krenula. Jednostavno, prvo sam prejako stisnula i tada me počelo izbacivati da bi me zatim izbacilo toliko da nisam stigla do sljedećih vrata. U prvoj sam vožnji išla previše na sigurno, probala sam to nadoknaditi što na kraju nije prošlo. Nema veze, ima još utrka", kaže Ljutić za HRT.

Svjesna je, kaže, da je pred njom još puno posla.

"Vidim da moram još puno raditi i učiti i bolje da se primim posla."

Leona Popović nije imala izbora nego prihvatiti situaciju kakva je i okrenuti se prema sljedećim nastupima u Svjetskom kupu.

"Nažalost, nisam uspjela danas pokazati dvije dobre vožnje. Dala sam sve od sebe no, nažalost, ispalo je da nije naš dan, Zrinka nije niti završila svoju vožnju. Idemo trenirati i pripremati se za iduću utrku koja je u Areu."

FOTO: EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!