Nogomet

Inzaghi: 'Brozović je dugo bio van terena, ali protiv Udinesea je igrao na najbolji način'

Branimir Korać • srijeda, 22.02.2023.
Inzaghi: 'Brozović je dugo bio van terena, ali protiv Udinesea je igrao na najbolji način'
Foto: EPA

Velika utakmica je pred Interom koji ispred sebe ima Porto, vrhunskog protivnika u odličnoj formi, ali Simone Inzaghi vjeruje u svoju momčad koja je prošla težak put do osmine finala...

Inter u dobrom raspoloženju dočekuje dvoboj protiv Porta. Dobar nastup i pobjeda u prošlom kolu talijanskog prvenstva protiv Udinesea, dodatno su podigli samopouzdanje i vjeru kod Inzaghijeve momčadi.

Igraj na Inter Milano - FC Porto na SuperSport.hr (18+)

Minutažu u ovom susretu dobio je ponovno Marcelo Brozović koji igra sve više i polako hvata pravu formu.

"Brozović je dugo bio van terena, ali polako podiže minutažu i protiv Udinesea je odradio više od sat vremena na najbolji mogući način. Lukaku se, pak, puno trudi i napreduje. Hoće li igrati, odlučit ću na dan utakmice, bit će nam vrlo važna i klupa jer su posljednje minuta, kada se oslobađa dosta terena, jako bitne", poručio je Inzaghi.

Inter ove sezone u Ligi prvaka nije imao lagan put. U grupnoj fazi imao je za protivnike Bayern i Barcelonu, a Porto mu dolazi u sjajnoj formi.

"Puni smo samopouzdanja. Imali smo jako težak posao u skupini gdje smo igrali protiv najtežih protivnika. Dovoljno je pogledati kako Barcelona dominira La Ligom, a o Bayernu se niti ne treba previše govoriti. I Porto ima deset uzastopnih pobjeda, ali mi smo optimisti."

FOTO: EPA/MATTEO BAZZI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!