Nogomet

Marco Rose: 'Joško Gvardiol će biti igrač Leipziga i sljedeće sezone'

Branimir Korać • četvrtak, 23.02.2023.
Marco Rose: 'Joško Gvardiol će biti igrač Leipziga i sljedeće sezone'
Foto: EPA

O Jošku Gvardiolu puno se pričalo i sinoć nakon završetka dvoboja između Manchester Cityja i RB Leipziga. Hrvatski reprezentativac bio je strijelac za remi svoje momčadi...

Još jedna dobra predstava na najvišoj razini, impresivan pogodak i odmah se ponovno otvorila priča ostanka Joška Gvardiola u Leipzigu. Trener Marco Rose uvjeren je u taj rasplet.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+)

"Joško Gvardiol bit će igrač Leipziga i sljedeće sezone. Ja sam trener i to tražim. On je sretan ovdje, rekao je da bi želio igrati u Premier ligi, ali nije rekao kada", istaknuo je Leipzigov trener nakon susreta.

Nebeski skok Joška Gvardiola naveo je Rosea da se našali kako bi Gvardiol trebao igrati košarku, ali, naravno, sretniji je što ga ima u svojoj momčadi.

Što se tiče susreta, bio je puno zadovoljniji drugim poluvremenom.

"Prvo poluvrijeme bilo je jako teško, 26 posto posjeda lopte nije dovoljno. Bili smo prepasivni u svim situacijama, imali su dobar protok lopte i nismo dolazili do posjeda, nedostajalo nam je više snage i energije. Drugo poluvrijeme bilo je potpuno drugačija priča, ali bolje ikad nego nikad."

FOTO: EPA/Filip Singer

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!