Nogomet

Juranović: 'Ispisali smo povijest, sjajan osjećaj, ali sada ide fokus na Bayern'

Branimir Korać • petak, 24.02.2023.
Juranović: 'Ispisali smo povijest, sjajan osjećaj, ali sada ide fokus na Bayern'
Foto: EPA

Union Berlin odigrao je sjajnu utakmicu u uzvratu protiv Ajaxa i slavio je s 3:1. Josip Juranović bio je izvrstan, postigao je pogodak i asistirao te bio po mnogima prvo ime Union Berlina...

Josip Juranović pogodio je dolaskom u Union Berlin. Vrlo brzo se pokazao kao pojačanje i protiv Ajaxa bio je jedan od ključnih igrača u pobjedi koja je donijela prolaz.

Igraj na Bayern - Union Berlin na SuperSport.hr (18+)

Juranović je u završnici prvog poluvremena bio strijelac za 2:0 domaćina, a onda je u drugom dijelu asistirao u važnim trenucima kada je Ajax smanjio te prijetio povratkom.

"Bilo je nevjerojatno, ispisali smo povijest. Ovo je još jedan korak na našem putu. Fantastičan je osjećaj postići svoj prvi pogodak u ovom dresu Union Berlina, udarac lijevom nogom bio je bolji nego što sam očekivao", govorio je nakon susreta Juranović.

Hrvatski reprezentativac bio je oduševljen atmosferom na stadionu koja je bila fantastična, a navijači su nosili igrače.

"Atmosfera je bila nevjerojatna, navijači su bili naš 12. igrač. Sada se okrećemo Bayernu i prebacujemo fokus na tu utakmicu, ponovno moramo odigrati najbolje što možemo."

Bit će to bitka za prvo mjesto, Bavarci su favoriti, ali kako Union Berlin ove sezone igra, ništa nije isključeno.

FOTO: EPA/Filip Singer

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!