Zimski sportovi

Zubčić: 'Deseto mjesto je dosta dobar rezultat, nije loše držati tu konstantu kroz čitavu sezonu'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 26.02.2023.
Zubčić: 'Deseto mjesto je dosta dobar rezultat, nije loše držati tu konstantu kroz čitavu sezonu'
Foto: EPA

Palisades Tahoe domaćin je utrka u tehničkim disciplinama za skijaše ovoga vikenda, a u subotu je na rasporedu bio veleslalom. Filip Zubčić završio je utrku na desetom mjestu...

Nakon što je prvu vožnju veleslaloma u Palisades Tahoeu završio na 14. mjestu, Filip Zubčić u drugoj je vožnji napredovao za četiri pozicije. U konačnici je bio zadovoljan plasmanom.

"Završio sam deseti što je dosta dobar rezultat. Skijanje mi je stvarno bilo dobro, malo sam previše izgubio na ravnici za bolji rezultat, ali nije loše držati konstantu oko desetog mjesta kroz čitavu sezonu", istaknuo je Zubčić, a prenosi HRT Sport.

Zubčić će i danas biti u akciji, a na rasporedu je slalomska utrka. Osim njega na startu će biti i Istok Rodeš, Samuel Kolega i Matej Vidović.

"Idući na redu je slalom kojeg jedva čekam. Dobro se osjećam, u posljednje vrijeme zaista odlično skijam slalom i baš se veselim ovoj utrci."

Prva vožnja na rasporedu je od 19 sati, a druga je zakazana za 22:15. Zubčić će krenuti kao 23. sa starta, Kolega 30., Rodeš 35. te Vidović 48.

FOTO: EPA/MARTIAL TREZZINI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!