Nogomet

Poznata su imena sudaca četvrtfinalnih utakmica Kupa

Petar Jenjić • ponedjeljak, 27.02.2023.
Poznata su imena sudaca četvrtfinalnih utakmica Kupa
Foto: FaH

Saznali smo koji će suci suditi utakmice četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Izdvajamo Igora Pajača u dvoboju Osijeka i Hajduka te Frana Jovića u susretu Dinama i Lokomotive...

Pred nama su na rasporedu su utakmice četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa na kojima će suditi sljedeći suci:

Igraj na utakmice SuperSport Kupa na SuperSport.hr (18+)

U utorak s početkom od 14:30 sati u Bijelom Brdu igraju BSK i Šibenik. Susret sudi Ante Čulina, pomoćnici su mu Sanja Rođak-Karšić i Ivan Starčević, dok je četvrti sudac Toni Dadić.

Isti dan od 17 sati igraju Slaven Belupo i Rudeš. Dario Kulušić prvi je sudac susreta, Goran Perica i Vice Vidović njegovi su pomoćnici, a četvrti Mateo Erceg. U VAR sobi bit će Tihomir Pejin i Kristijan Novosel.

U srijedu od 15 sati igraju Dinamo i Lokomotiva. Susret će voditi Fran Jović uz pomoć Hrvoja Radića i Luke Pušića. Četvrti je sudac Jakov Titlić, dok će u VAR sobi biti Duje Strukan i Dario Kolarević.

Četvrtfinalne dvoboje će od 18 sati zaključiti Osijek i Hajduk. Igor Pajač glavni je sudac, pomoćni su Jerko Crnčić i Vedran Đurak, a četvrti Goran Pečarić. VAR sobu čine Patrik Kolarić i Ivan Mihalj.

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!