Nogomet

Budimir: 'Imao sam privilegiju voditi ovu ekipu'

Petar Jenjić • utorak, 28.02.2023.
Budimir: 'Imao sam privilegiju voditi ovu ekipu'
Foto: Mario Strmotić/HINA

Trener juniora Hajduka Marijan Budimir bio je ponosan na svoje igrače i istaknuo da je to uspjeh rada Akademije i cijelog kluba...

Jedan od najzaslužnijih za ulazak Hajdukovih juniora u četvrtfinale Lige prvaka je trener Marijan Budimir.

"Hvala na čestitkama, osjećaj je fenomenalan. Ovo je sjajan uspjeh za akademiju i klub. Makar je juniorskoj konkurenciji, ali to je veliki uspjeh kluba kojeg sada možda i nismo svjesni, ali bit ćemo kroz neko vrijeme."

Za odigravanje dobre utakmice bilo je potrebno dobro iskautirati protivnika.

"Bilo je jako puno analize, znali smo da se s njima teško nadigravati, da će imati veliki posjed jer su ga imali i protiv boljih ekipa od nas. Momci su to sjajno prenijeli na teren. Imali smo još dvije, tri šanse što je veliki uspjeh. Zadnjih pet minuta prvog poluvremena ponijele su nas emocije, ali drugo smo se odlučili povući niže jer su dobri na lopti."

U početnoj postavi bila su i dvojica kadeta.

"Ja bih pohvalio rad cijele Akademije, imao sam imao privilegiju voditi ovu ekipu. Kadeti koji su dva mjeseca s nama dobro su usvojili naše zahtjeve. Naravno da bi bilo lakše da su tu još bili naši stožerni igrači, nadam se da ćemo ih imat sljedeći put. Ponovno, svaka čast igračima, oni su ideje prenijeli na teren", dodao je Budimir za ArenaSport.

FOTO: HINA/Mario Strmotić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!