Tenis

Rafael Nadal se i službeno povukao s liste sudionika turnira u Indian Wellsu

Branimir Korać, HINA • utorak, 28.02.2023.
Rafael Nadal se i službeno povukao s liste sudionika turnira u Indian Wellsu
Foto: EPA

Rafael Nadal neće nastupiti na Masters 1000 turniru u Indian Wellsu. Nadal se još nije u potpunosti oporavio od ozljede zbog koje nije nastupao od ranog ispadanja s Australian Opena...

Španjolski tenisač Rafael Nadal službeno je odustao od nastupa na ATP Masters 1000 turniru u Indian Wellsu koji se održava od 8. do 19. ožujka.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+)

Nadal nije igrao od Australian Opena i poraza u drugom kolu od Amerikanca Mackenzie McDonalda. Tijekom tog meča, a i ranije, pokazivao je znakove ozljede mišića lijeve noge što je razlog njegove stanke od tenisa i nakon turnira u Melbourneu.

Španjolski mediji izvještavaju kako je posljednjih dana trenirao na zemljanim terenima svoje akademije u Mallorci te pritom naglašavaju kako je najvjerojatnije da će se 36-godišnji tenisač tenisu vratiti na svojoj omiljenoj podlozi, na zemlji i ATP Masters 1000 turniru u Monte Carlu koji se održava od 9. do 16. travnja.

Kao i Đoković tako i trenutačno osmi tenisač s ATP ljestvice Nadal ima 22 osvojena Grand Slam turnira u karijeri.

Sasvim je logično da je i ove godine u središtu pažnje Nadala Roland Garros, Grand Slam turnir kojeg je osvojio nevjerojatnih četrnaest puta u fantastičnoj karijeri.

FOTO: EPA/Isaac Esquivel

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!