Nogomet

Čabraja: 'Uzalud smo se potrošili, odigrali smo napornih 120 minuta prije gostovanja u Splitu'

Mihaela Bradovski • srijeda, 01.03.2023.
Čabraja: 'Uzalud smo se potrošili, odigrali smo napornih 120 minuta prije gostovanja u Splitu'
Foto: FaH

Lokosi su odigrali dobru utakmicu protiv Dinama, pružili mu jak otpor, ali nisu uspjeli iznenaditi i doći do prolaza. Silvijo Čabraja ima zamjerki na još jednom problematičnu realizaciju svojih igrača...

Lokomotiva je odigrala još jednu utakmicu u kojoj je ostavila dobar dojam, ali još jednom se na kraju protivnik radovao. Presudila je Dinamova širina, izmjene su mu puno više donijele nego Čabraji njegove.

Igraj na Hajduk - Lokomotiva na SuperSport.hr (18+)

"Može ostati žal za propuštenim, odigrali smo korektnu utakmicu i na kraju izgubili, ali to je kvaliteta koju Dinamo posjeduje. Ima dužu klupu, širi roster igrača, a mi smo prejeftino primili izjednačujući gol."

Realizacija je još jednom bila problematična i Lokomotiva je podbacila na tom planu.

"I meni je malo čudno kada se prisjetim svih promašaja protiv Rijeke, pa danas. Previše je to za takve suparnike. Posebno ako igrate protiv Dinama, stvorite tri-četiri izgledne prilike, a niti jednu ne uspijete realizirati. Tako se ne može pobjeđivati."

U konačnici, potrošeno je puno energije, a na kraju Lokomotiva iz toga nije dobila ništa.

"Da smo realizirali svoje prilike da odemo na 2:0, tada bi čitava utakmica izgledala drugačije, a ovako smo se uzalud potrošili. Odigrali smo napornih 120 minuta, a pred nama je teško gostovanje u Splitu. Potrošili smo se, išli smo na prolazak, nismo željeli kalkulirati prije Hajduka. Idemo se probati rekuperirati i probati se s Poljuda vratiti s pozitivnim rezultatom."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!