Tenis

Indian Wells: Troje hrvatskih predstavnika slobodno u prvom kolu

HINA, Petar Jenjić • utorak, 07.03.2023.
Indian Wells: Troje hrvatskih predstavnika slobodno u prvom kolu
Foto: EPA

Borna Ćorić, Petra Martić i Donna Vekić zbog nositeljstva neće igrati u prvom kolu Indian Wellsa, već će čekati svoje protivnike u sljedećoj rundi spomenutog Masters turnira...

Hrvatski su tenisači doznali u utorak suparnike na Masters 1000 turniru u Indian Wellsu koji počinje u srijedu. Borna Ćorić, Petra Martić i Donna Vekić su svi slobodni u prvom kolu.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ćorić je u Indian Wellsu 18. nositelj i u drugom kolu će igrati protiv pobjednika iz susreta između Slovaka Alexa Molcana i Španjolca Alberta Ramosa Vinolasa.

Protiv Molcana, 63. tenisača svijeta, Ćorić je do sada igrao jednom i izgubio. S Vinolasom, 50. igračem na ATP ljestvici, ima pozitivan omjer i u četiri dosadašnja međusobna ogleda pobijedio ga je tri puta.

Petra Martić je 25. nositeljica i također je slobodna u prvom kolu, a u drugom kolu će igrati protiv jedne od kvalifikantica. <

Donni Vekić, koja je ovaj vikend osvojila turnir u Monterreyu, a u Indian Wellsu nastupa kao 29. nositeljica, suparnica u drugom kolu će biti pobjednica iz susreta između kvalifikantice i Kineskinje Lin Zhu koju je svladala u dosadašnja dva međusobna okršaja.

FOTO: EPA/FAZRY ISMAIL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!