Rukomet

Karačić: 'Da smo zakazali svi, jesmo, ali ne trebamo od ovoga raditi nikakvu tragediju'

Mihaela Bradovski • srijeda, 08.03.2023.
Karačić: 'Da smo zakazali svi, jesmo, ali ne trebamo od ovoga raditi nikakvu tragediju'

Igor Karačić je s četiri pogotka bio među najboljim strijelcima Hrvatske, no baš kao i ostatak ekipe nije briljirao. I on je složan da je Hrvatska podbacila, ali vjeruje u popravni u Osijeku...

Karačić se slaže da Hrvatska nije izgledala dobro, posebno početkom drugog poluvremena kada je nizala pogreške.

Igraj na kvalifikacije za EP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Prvo poluvrijeme je u neku ruku bilo dobro kada se pogleda konačan rezultat. Drugo poluvrijeme nismo otvorili dobro, imali smo previše tehničkih pogrešaka, previše izgubljenih lopti. Nije izgledalo dobro, s tim se svi slažemo. Da smo zakazali svi, jesmo, ali ne trebamo od ovoga raditi nikakvu tragediju. Trebamo svima dati šansu, i povratnicima i novim igračima."

Naš srednji vanjski smatra da će trebati vremena da sve sjedne na svoje mjesto s novim rosterom i novim izbornikom, ali za neke stvari ne traži alibije.

"Normalno da nam treba i neko vrijeme da sve izbornikove ideje usvojimo. Utjecalo je sve, puno novih igrača, sve je novo, praktički smo imali jedan trening da spremimo to što smo trebali prezentirati danas. No posebno mi iskusniji ne bismo trebali tražiti alibije, tehničke greške se ne bi trebale događati, ne u tolikom broju. Znamo da smo zakazali, idemo to ispraviti na našem terenu."

Nizozemska je odigrala dobro, baš kao što je i očekivao.

"Nizozemska me nije iznenadila, ovo je ono što smo očekivali. Prebrzi su, tehnički potkovani, točno znaju gdje i zašto napadaju. Vidi se da su uigrani, da su već par godina zajedno i rezultati koje postižu u zadnje vrijeme nisu iznenađenje."

FOTO: HRS / Jozo Čabraja / kolektiff

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!