Košarka

Grizzliesi još četiri utakmice bez svog najboljeg igrača, Morant pod suspenzijom

Branimir Korać, HINA • četvrtak, 09.03.2023.
Grizzliesi još četiri utakmice bez svog najboljeg igrača, Morant pod suspenzijom
Foto: EPA

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Memphis Grizzlies objavila je kako će i na sljedeće četiri utakmice biti bez svog najboljeg igrača braniča Ja Moranta zbog incidenta u noćnom klubu u Denveru prošloga tjedna...

Iz Grizzliesa nisu dalje komentirali svoju odluku iako je ona stigla nekoliko sati nakon što je policija objavila kako protiv Moranta neće biti podignuta optužnica.

Igraj na Memphis Grizzlies - Golden State Warriors na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Morant je nakon poraza od Denver Nuggetsa otišao u noćni klub te na svom instagram profilu objavio snimku na kojoj se vidi kako maše pištoljem. Zbog toga su ga Grizzliesi suspendirali te bez njega odigrali dvije utakmice u Los Angelesu, protiv Clippersa u nedjelju i protiv Lakersa u utorak te obje izgubili.

Sada ih očekuju i utakmica protiv prvaka Golden State Warriorsa, dva dvoboja protiv Dallas Mavericksa te gostovanje kod Miami Heata u kojima će biti bez Moranta.

Nakon incidenta u Denveru Morant je kazao kako je "odlučio potražiti pomoć kako bi se bolje znao nositi sa stresom". U momčad bi se mogao vratiti najranije za dvoboj protiv San Antonio Spursa 17. ožujka.

Morant ove sezone prosječno postiže 27.1 koševa, 8.2 asistencija i 6.0 skokova za Grizzliese koji su trenutačno na diobi drugog mjesta Zapadne konferencije s omjerom pobjeda i poraza 38-26. No, bez Moranta u sastavu momčad je na omjeru 4-7.

FOTO: EPA/JOHN G. MABANGLO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!