Nogomet

Jakoliš odigrao 77 minuta u porazu AEK Larnace, Nica slavila kod Šerifa

Petar Jenjić • četvrtak, 09.03.2023.
Jakoliš odigrao 77 minuta u porazu AEK Larnace, Nica slavila kod Šerifa
Foto: EPA

Odigrane su još tri utakmice osmine finala Konferencijske lige u kojima je smo vidjeli dvije gostujuće pobjede i jedan remi...

AEK Larnaca - West Ham 0:2

Lijepu pobjedu uoči uzvrata u Londonu ostvario je West Ham koji je slavio na Cipru kod AEK Larnace s 2:0. Oba gola zabio je u prvom poluvremenu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Gosti su svoju bolju igru okrunili u 36. minuti kada je ubacio Said Benrahma, glavom trznuo Michail Antonio i loptu skrenuo u gol.

Nogometaš s Jamajke u strijelce se upisao i u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, ovoga puta na asistenciju Declana Ricea.

U dresu domaćina do 77. minute igrao je Marin Jakoliš.

Anderlecht - Villarreal 1:1

Kao što smo i mogli pretpostaviti, dvoboj Anderlechta i Villarreala bio je poprilično izjednačen, a takav je bio i rezultat nakon prvih 90 minuta.

Nakon što je u početnoj fazi poništen gol domaćinu, Villarreal je stigao do vodstva u 29. minuti. Bila je to dobra akcija u kojoj je Manu Trigueros primirio loptu prsima i iz blizine poentirao. To mu je bio 35. gol za klub.

Domaćin je stigao do poravnanja u 57. minuti, i to na sjajan način. Pucao je Anders Dreyer i briljantnim dalekometnim udarcem matirao vratara Villarreala.

Šerif - Nice 0:1

Minimalnu pobjedu ostvarila je francuska Nica koja je gostovala kod jako neugodnog Šerifa iz Tiraspola. Jedan pogodak odlučio je utakmicu.

U zadnjim trenucima prvog poluvremena gosti su stigli do vodstva, i to na briljantan način. Pucao je Ayoub Amraoui koji je prekrasno prebacio protivničkog golmana.

FOTO: EPA/DUMITRU DORU

Konferencijska liga, nokaut faza

osmina finala - prve utakmice

Lazio1:2AZ Alkmaar
AEK Larnaca0:2West Ham
Anderlecht1:1Villarreal
Šerif Tiraspol0:1Nice
Basel2:2Slovan Bratislava
Fiorentina1:0Sivasspor
Gent1:1Basaksehir
Lech Poznań2:0Djurgården

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!