Tenis

Mektić i Pavić bez problema do pobjede protiv zvučnih protivnika

Mihaela Bradovski • subota, 11.03.2023.
Mektić i Pavić bez problema do pobjede protiv zvučnih protivnika

Nikola Mektić i Mate Pavić upisali su pobjedu u susretu prvog kola turnira u Indian Wellsu. Prvi protivnici bili su im Casper Ruud i Dominic Thiem koji nisu imali šanse...

Hrvatski par upisao je lijepu pobjedu za dizanje samopouzdanja. Nikola Mektić i Mate Pavić svladali su s dva puta po 6:3 Caspera Ruuda i Dominica Thiema, vrlo zvučne protivnike, ali ne u konkurenciji parova.

Igraj na muške parove u Indian Wellsu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Mektić i Pavić pokazali su se kao bolji i logično, uigraniji par, za pobjedu su potrošili manje od 75 minuta ne dopustivši protivnicima da preuzmu kontrolu nad mečom.

Prvi set riješen je u završnici, Mektić i Pavić poveli su s 4:1, Ruud i Thiem vratili su izgubljeni servis, ali odmah nakon toga hrvatski par radi novi break i uzima set sa 6:3.

U drugom setu Mektić i Pavić imali su problema kod 3:2 kada su se suočili s dvije break lopte, ali nakon što su se izvukli, do kraja meča više nisu izgubili niti jedan gem.

Hrvatska kombinacija tako je izbjegla velike stresove na startu turnira, a Ruud i Thiem u prvom zajedničkom nastupu nisu imali uspjeha.

U drugom kolu Mektić i Pavić igrat će protiv Gonzaleza i Roger-Vasselina ili Lammonsa i Withrowa.

Indian Wells, prvo kolo parova:
Nikola Mektić/Mate Pavić (Hrvatska, 4) - Casper Ruud/Dominic Thiem (Norveška/Austrija) 6:3, 6:3

FOTO: HTS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!