Vodeni sportovi

Krapić: 'Ušli smo u utakmicu kako treba, kontrolirali rezultat i igru'

HINA, Petar Jenjić • nedjelja, 12.03.2023.
Krapić: 'Ušli smo u utakmicu kako treba, kontrolirali rezultat i igru'
Foto: Admir Buljubašić/HINA

Ivan Krapić i Franko Lazić prokomentirali su pobjedu protiv Japana u utakmici Svjetskog kupa. Hrvatski vaterpolisti slavili su s 14:8..

Hrvatska vaterpolska reprezentacija svladala je Japan u utakmici Svjetskog kupa. Barakude su slavile s 14:8, a pobjedu je prokomentirao Ivan Krapić.

"Lijepo je i važno bilo pobijediti nakon onog teškog poraza u subotu. Okrećemo se sada utorku i Mađarskoj te vjerujemo u sebe i novu dobru predstavu. Hvala i publici, na pravi način je bila uz nas. Japan igra atipičan vaterpolo, hitri su, brzi i okretni te nitko od nas Europljana ne voli igrati protiv njih. Ušli smo u utakmicu kako treba, kontrolirali smo rezultat i igru. Zadovoljni smo kako smo izgledali, pa tako i konačnim rezultatom."

Utakmicu je prokomentirao i Franko Lazić:

"Poraz od Talijana je bio bolan, zbog njega je bilo nešto teže odigrati ovu utakmicu, ali zbili smo redove i pobijedili uvijek neugodne Japance. Dobra je atmosfera među nama i potpuno se okrećemo Mađarskoj i našem cilju, a to je osiguravanje završnog turnira u Los Angelesu."

U ponedjeljak će na zagrebačkom turniru igrati Mađarska - SAD te Francuska - Japan. Hrvatska iduću, ujedno i posljednju utakmicu na turniru, igra u utorak, 14. ožujka, a suparnik će biti Mađarska.

FOTO: HINA/Admir Buljubašić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!