Nogomet

Ancelotti: 'Modrić i Kroos ne igraju zbog karijere kakvu su ostvarili, nego zato što to zaslužuju'

Branimir Korać • četvrtak, 16.03.2023.
Ancelotti: 'Modrić i Kroos ne igraju zbog karijere kakvu su ostvarili, nego zato što to zaslužuju'
Foto: EPA

Real Madrid rutinski je odradio posao u uzvratu protiv Liverpoola i novom pobjedom izborio je mjesto u četvrtfinalu Lige prvaka. Carlo Ancelotti pridružio se pohvalama Luki Modriću...

Sve je u biti bilo poznato već nakon dvoboja u Liverpoolu. Realno, Real je prejak da bi tako lako prosuo ogromnu 5:2 prednost iz prvog susreta. U uzvratu je odigrao iskusno i pametno ne dopustivši Liverpoolu da pomisli na povratak.

Igraj na Barcelona - Real Madrid na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bila je to dobra utakmica, naš nastup bio je potpun. Bili smo od početka disciplinirani i s jasnim idejama. Svejedno nam je tko će nam doći u četvrtfinalu, naš cilj je osvojiti Ligu prvaka, a da bi to napravili, moramo proći kroz sva kola", istaknuo je Ancelotti.

Dosta se govori o Luki Modriću i Toniju Kroosu, o njihovim godinama i mladim igračima koji dolaze. Carlo Ancelotti nema popusta, a oni igraju zato što su to zaslužili.

"Imamo jako puno kvalitete, iskustva i momčadskog duha. Moderna smo momčad jer imamo sve te potrebne atribute. Modrić i Kroos igrali su briljantno, sjajno su donosili loptu s naše polovice i jako su nam pomogli da održimo utakmicu pod kontrolom. Modrić i Kroos ne igraju zbog karijere kakvu su ostvarili, nego zato što to zaslužuju."

I Modrić i Kroos zarađuju pohvale sa svih strana te su još jednom pokazali na velikoj pozornici koliko znače Real Madridu.

FOTO: EPA/JUANJO MARTIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!