Nogomet

Osijek se muči s realizacijom, a njegov napadač na posudbi prvi strijelac lige

Branimir Korać • četvrtak, 16.03.2023.
Osijek se muči s realizacijom, a njegov napadač na posudbi prvi strijelac lige

Osijek u nastavku sezone ima dosta problema s realizacijom, ne ulazi tako lako u prilike, a kada uđe olako ih propušta. Jedno od mogućih rješenja za sljedeću sezonu mogao bi biti napadač kojeg je posudio u Muru...

U zadnjih sedam utakmica u prvenstvu i kupu Osijek je postigao samo dva pogotka, po jedan Dinamu i Hajduku. Problem je u krizi igre, ali i realizacije te se mora pronaći neko napadačko rješenje za izlazak iz krize.

Igraj na utakmice slovenskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ono koje je pod ugovorom s Osijekom, a trenutno je nedostupno je Mirlind Daku, napadač koji je posuđen Muri gdje zabija i trenutno je prvi strijelac slovenskog prvenstva.

Daku je i danas bio strijelac, njegova Mura kod kuće je poražena 1:2, bolji je bio Koper koji je slavio golovima Luke Tičića i Maksa Barišića.

Mura je povela Dakuovim golom u 54. minuti i to na asistenciju Ivana Šarića koji je stigao iz Hajduka.

Daku je postigao 14 prvenstvenih pogodaka u 24 nastupa, dodao je još dva gola u kupu i dva gola u kvalifikacijama Konferencijske lige.

U ovom susretu igrao je cijelu utakmicu kao i Kobi Morris, Mihael Klepač igrao je do 77. minute, a Ivan Šarić do 84. kada je ušao Martin Šroler. Kod Kopra Ivan Novoselec odigrao je cijelu utakmicu, Karlo Bilić ušao je u 81. minuti, a Nikola Krajinović u 85.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!