Tenis

Taylor Fritz neće braniti titulu, Alcaraz protiv sjajnog Talijana u polufinalu

Mihaela Bradovski • petak, 17.03.2023.
Taylor Fritz neće braniti titulu, Alcaraz protiv sjajnog Talijana u polufinalu
Foto: EPA

Nakon što su Danil Medvjedev i Frances Tiafoe dan ranije osigurali nastup u polufinalu Indian Wellsa, tamo su im se pridružili Carlos Alcaraz i Jannik Sinner...

Poznata su oba polufinalna para Indian Wellsa. Prvi smo saznali jučer četvrtfinalnim pobjedama Danila Medvjedeva protiv Alejandra Davidovicha Fokine te Francesa Tiafoea protiv Camerona Norrieja.

Igraj na turnir u Indian Wellsu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U druga dva četvrtfinala viđen je dobar tenis i pobjede Jannika Sinnera i Carlosa Alcaraza koji su uspješno odradili svoj dio posla.

Sinner je u četvrtfinalu igrao protiv četvrtog nositelja i branitelja naslova Taylora Fritza. Dva sata i 20 minuta trebao je Sinner za pobjedu, bio je poduzetniji i bolji te je u konačnici slavio u tri seta.

U odlučujućem trećem setu Sinner je odmah napravio break, Fritz je imao priliku za brzi uzvrat, ali nije iskoristio svoju jedinu break loptu u tom setu.

Carlos Alcaraz nije imao problema protiv Felixa Auger-Aliassimea. Španjolac je vrlo malo toga ponudio Kanađaninu, kontrolirao je meč u oba seta i u konačnici zasluženo prošao dalje.

Protiv Sinnera je igrao pet puta i upisao tri pobjede uključujući i onu s US Opena prošle godine u maratonu koji je u četvrtfinalu trajao pet sati i 20 minuta.

Indian Wells, četvrtfinale:
Carlos Alcaraz (Španjolska, 1) - Felix Auger-Aliassime (Kanada, 8) 6:4, 6:4
Jannik Sinner (Italija, 11) - Taylor Fritz (SAD, 4) 6:4, 4:6, 6:4

FOTO: EPA/JOHN G. MABANGLO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!