Nogomet

Jovićević: 'Dogode se ovakvi dani, dogodilo se i Manchester Unitedu i Leipzigu'

Branimir Korać • petak, 17.03.2023.
Jovićević: 'Dogode se ovakvi dani, dogodilo se i Manchester Unitedu i Leipzigu'
Foto: EPA

Šahtar je upisao vrlo visok poraz u uzvratnom dvoboju osmine finala Europske lige protiv Feyenoorda. U Rotterdamu su Nizozemci slavili sa 7:1 i s ukupnih 8:2 prolaze dalje...

Već prvi susret u Varšavi pokazao je da je Feyenoord bolja momčad od Šahtara. Nizozemci su dominirali i imali su veliki broj prilika, ali Šahtar je nekako uspio remizirati 1:1.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U uzvratu nije bilo šanse, Feyenoord je slavio s vrlo visokih 7:1. Igor Jovićević morao je priznati kako je bolji protivnik prošao dalje.

"Dogodilo se to da je bolji protivnik otišao dalje, a to je bio Feyenoord kojem moramo čestitati na boljoj igri. Ovo je nogomet i dogode se ovakvi dani. Nedavno se takvo što dogodilo i Manchester Unitedu i Leipzigu, mi smo za razliku od njih zabili, gubili su uvjerljivo i bolji od nas."

Ono što je mogao ponuditi navijačima je isprika, ali i nada da će se neke stvari iz ovoga naučiti.

"Želim se ispričati svim navijačima koji su se nadali, nadali smo se i mi. Iz ovog moramo izvući pouke, nadam se da ćemo neke stvari naučiti. Dali smo sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno. Kažnjeni smo za svaku pogrešku. Imali smo kod 2:0 neke situacije koje smo mogli iskoristiti, ali treći gol nas je psihološki dotukao."

FOTO: EPA/OLAF KRAAK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!