Zimski sportovi

Popović: 'Drago mi je da sam na postolju s Petrom i Shiffrin te da sam bila bolja od Mikaele'

Branimir Korać • subota, 18.03.2023.
Popović: 'Drago mi je da sam na postolju s Petrom i Shiffrin te da sam bila bolja od Mikaele'
Foto: EPA

Leona Popović prvi put u karijeri došla je do postolja u Svjetskom kupu. U slalomu u Andori završila je na drugom mjestu iza Petre Vlhove...

Dugo je Leona Popović čekala na taj iskorak, ali ga je uspjela napraviti i završiti po prvi put na postolju. U Andori na završnici Svjetskog kupa završila je na drugom mjestu.

"Osjećaj je odličan, prvo postolje, drago mi je da sam na njemu s Petrom i Shiffrin te da sam danas bila bolja od nje. Super sam se osjećala i to sam iskoristila. I u Areu sam imala dobar osjećaj i šteta da sam tamo radila previše grešaka. Danas sam ipak pokazala svoje dobro skijanje te sam se nagradila podijem."

Leona je u ovoj utrci uspjela spojiti dvije sjajne vožnje i to je dalo rezultata.

"Dvije odlične vožnje, dala sam sve od sebe. U prvu vožnju sam krenula kao četvrta i nije bilo neke razlike, i u drugoj vožnji sam bila u toj nekoj istoj grupi ljudi. Samo sam se fokusirala na iste stvari i ispalo je super."

Sezonom je jako zadovoljan, imala je kontinuitet dobrih nastupa.

"Mislim da smo tijekom cijele sezone i Zrinka i ja bile jako dobre, imale smo odlične rezultate, Top 10, Top 5, a Zrinka je i malo prije mene došla do postolja. Super se osjećamo i skijamo i na treninzima. Drago mi je da to pokazujemo i u utrkama."

FOTO: EPA/Guillaume Horcajuelo

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!