Tenis

Ajduković: 'U jako dobroj smo situaciji s mladim tenisačima, Dino Prižmić igra nemoguće'

Mihaela Bradovski • utorak, 21.03.2023.
Ajduković: 'U jako dobroj smo situaciji s mladim tenisačima, Dino Prižmić igra nemoguće'

Duje Ajduković dobro je krenuo na Challengeru u Zadru. Na startu je igrao protiv Titouana Drogueta i svladao ga sa 6:4, 3:6, 6:4...

Duje Ajduković imao je dug period bez pobjede i svaka mu puno znači. Na Challengeru u Zadru krenuo je slavljem u vrlo teškom meču.

Igraj na mečeve turnira u Zadru na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Meč je bio jako čudan. Krenuo sam dosta dobro s breakom, kako je igra išla imao sam prednost, no on je sve više pokušavao improvizirati u poenu i nije se bilo lako snaći. Nemam puno mečeva iza sebe i kada je krenuo improvizirati bilo je teško. Jako težak meč."

Ajduković ističe važnost organiziranja turnira u Hrvatskoj što puno znači domaćim igračima.

"Puno nam to znači i zahvaljujem se na pozivnici. Najviše to znači zbog podrške ljudi koji su tu. Mogu kvalifikacije igrati bilo gdje, opet bi bilo dobro i da sam ovdje morao u kvalifikacije, tu su naši ljudi, imaš podršku i to je jako bitno."

Ono što ga također zadovoljava je i dolazak sve većeg broja vrlo talentiranih i dobrih mladih igrača.

"U jako dobroj smo situaciji s mladim igračima. Ja sam pao u zadnjih pola godine, imao sam ozljeda i nekih problema, ali Dino (Prižmić) igra nemoguće i probija se, Mili (Poljičak) je tu, talentiran i može svakog pobijediti, vidio sam i da Matej Dodig igra jako lijep tenis tako da je situacija jako dobra."

FOTO: Frane Hrabrov

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!