Vodeni sportovi

Priređen doček Dini Levačić: 'Meni je ovo što radim moj normalan život otkad znam za sebe'

Petar Jenjić • srijeda, 22.03.2023.
Priređen doček Dini Levačić: 'Meni je ovo što radim moj normalan život otkad znam za sebe'
Foto: FaH

Hrvatska plivačica Dina Levačić danas je dočekana u Mravincima po povratku s Novog Zelanda i ostvarivanju velikog uspjeha kojim se rijetki mogu pohvaliti...

Nakon sjajnog uspjeha i preplivavanja 23 kilometra širokog Cookovog prolaza na Novog Zelandu, Dina Levačić vratila se u svoje Mravince gdje joj je priređen lijep doček.

"Doček nisam očekivala, nisam od takvih stvari. Meni je ovo što radim moj normalan život otkad znam za sebe. Netko sa strane mi treba reći da nije baš normalno ovo što radim i koliko to vrijedi. U 23 godine koliko sam u plivanju bilo je dana kada mi se nije dalo ustati iz kreveta, ali bilo je i prekrasnih dana."

"Zadnjih šest godina bila je to posebna avantura s velikih sedam i izazov koji ću pamtiti do kraja života. Moje ime stoji uz te rezultate, ali tu je i bezbroj ljudi koji su bili uz mene", rekla je Levačić po povratku.

Podsjetimo, preplivavanjem spomenutog prolaza postala je 23. osoba na svijetu i prva iz Hrvatske koja je preplivala svih sedam veliki svjetskih maratona "Oceanovih sedam".

FOTO: HINA/ Ivan IVANOVIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!