Tenis

Nino Serdarušić stigao do druge titule u paru, s Francuzom Guinardom slavio u Petrčanima

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 25.03.2023.
Nino Serdarušić stigao do druge titule u paru, s Francuzom Guinardom slavio u Petrčanima

Hrvatska neće imati predstavnika u finalu singla na Challengeru Zadar, ali je zato Nino Serdarušić stigao do titule u konkurenciji parova. Tamo je slavio u paru s Francuzom Guinardom protiv braće Sabanov koji su ranije igrali pod hrvatskom zastavom, a sada nastupaju za Srbiju...

Nino Serdarušić i Francuz Manuel Guinard pobjednici su ovogodišnjeg izdanja Falkensteiner Punta Skala Zadar Opena! Njih su dvojica do četvrtog ovotjednog uspjeha došli nakon uvjerljivog trijumfa nad Ivanom i Matejom Sabanovim iz Srbije prepustivši im samo četiri gema - 6:4, 6:0.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Zagrepčaninu je ovo bio drugi naslov u karijeri u paru na ATP Challengerima. Prvi je osvojio 2021. u Banjoj Luci kad mu je partner bio Antonio Šančić.

Finalisti turnira u pojedinačnoj konkurenciji su Austrijanac Sebastian Ofner (137. na ATP listi) i Talijan Alessandro Giannessi (261.). Ofner je u subotu svladao Talijana Flavija Cobollija (177.) sa 7:5, 7:5, a Giannessi je našao put do slavlja nad Francuzom Arthurom Cazauxom (218.), tenisačem koji je u četvrtfinalu nadvisio Dinu Prižmića. Bilo je 6:3, 6:4.

Finale je na rasporedu u nedjelju s početkom u 12 sati.

FOTO: Frane Hrabrov

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!