Nogomet

Izbornik Walesa: 'Kada ovako kasno zabijete pogodak, osjećate se kao da ste odnijeli pobjedu'

Branimir Korać • nedjelja, 26.03.2023.
Izbornik Walesa: 'Kada ovako kasno zabijete pogodak, osjećate se kao da ste odnijeli pobjedu'
Foto: FaH

Wales je neočekivano došao do boda u Splitu, gol Broadheada u zadnjim sekundama osigurao je podjelu bodova gostima. Izbornik Rob Page nije skrivao zadovoljstvo ostvarenim...

Napadač Ipswicha Nathan Broadhead postigao je pogodak za bod Walesa u Splitu i nakon susreta zaradio pohvale izbornika Roba Pagea. Page smatra kako je Broadhead zaslužio ovaj pogodak.

Igraj na Wales - Latvija na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jako sam sretan zbog njega. Neće mu biti drago kada ovo kažem, ovo je vrlo emotivno za njega, nakon susreta bio je u suzama s navijačima. Ovo mu sve znači. Radio sam s njim u U-21 reprezentaciji na turniru u Toulonu prije šest ili sedam godina, poznajem ga jako dobro, pratio sam njegov razvoj i zaslužio je biti ovdje. Znao sam sve o njemu prije ovog okupljanja", govorio je Page.

Izbornik Walesa poručio je kako ovaj remi ima okus pobjede.

"Osjećaj je kao da smo pobijedili. Kada ovako kasno zabijete pogodak za poravnanje, osjećate kao da ste odnijeli pobjedu. Mislim da su dečki to zaslužili zbog napora koji su uložili."

Page je očekivao hrvatsku dominaciju, ali znao je da će kad tad njegova momčad doći do prilika.

"Znali smo da ćemo se patiti i biti bez lopte, tako je i bilo. Hrvatska je jako dobra reprezentacija i morali smo biti jako disciplinirani. Znao sam da ćemo, kako utakmica bude odmicala, imati i mi svojih prilika. Mislili smo da je Jamesova prilika bila ta, ali na kraju je ipak bila Nathanova."

Izbornik tvrdi kako su sve izmjene povučene planski.

"Cijeli tjedan smo ih planirali, četiri napadača koji su bili na terenu ne igraju u klubovima i znali smo da ćemo ih nakon sat vremena mijenjati. Bilo nam je vrlo bitno zadržati svježinu za utorak."

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!