Rukomet

PPD Zagreb gostuje u Vinkovcima: 'Maksimalan respekt prema protivniku i ozbiljnost igrača na terenu'

Mihaela Bradovski • srijeda, 29.03.2023.
PPD Zagreb gostuje u Vinkovcima: 'Maksimalan respekt prema protivniku i ozbiljnost igrača na terenu'
Foto: FaH

Rukometaši PPD Zagreba danas igraju četvrtfinalni susret Hrvatskog kupa. Na gostovanju u Vinkovcima kod Spačve tražit će mjesto na završnom turniru...

Tjedan dana prije ostalih, u Vinkovcima će svoj četvrtfinalni dvoboj Hrvatskog kupa za rukometaše odigrati domaći drugoligaš Spačva i PPD Zagreb.

Igraj na Spačva - PPD Zagreb na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatski prvak je nedvojbeni favorit u ovom susretu i bila bi senzacija da se ne plasira na završnicu. Slavko Goluža od igrača traži maksimalnu ozbiljnost.

"Maksimalan respekt prema dobroj ekipi u kojoj igra dosta mladih i potentnih igrača. Mi jesmo favoriti i očekujem od onih igrača koji se nađu u sastavu da maksimalno ozbiljno odrade svoje zadatke. Cilj je plasman na završnicu Kupa, ali i krajnja posvećenost detaljima koje ću staviti pred igrače", poručio je Goluža.

Jedan od onih koji bi trebali imati veću minutažu je i Davor Ćavar.

"Spačva je trenutno prva u drugoj ligi i to treba respektirati. Zadržali su dosta mladih igrača od prošle sezone, a tome su pridodali i neke iskusnije i po svemu sudeći vratit će se u prvoligaško društvo. Od uloge favorita ne bježimo, a siguran sam da je i ovo prilika da neki od nas koji su možda imali nešto manju minutažu u dosadašnjim utakmicama, pokažu što znaju."

Susret u Vinkovcima počinje u 19:30 sati.

FOTO: HINA/ Edvard ŠUŠAK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!