Rukomet

Goluža: 'Izdanje nekih igrača bilo je neprihvatljivo'

Petar Jenjić • četvrtak, 30.03.2023.
Goluža: 'Izdanje nekih igrača bilo je neprihvatljivo'
Foto: FaH

Rukometaši PPD Zagreba izborili su polufinale Kupa Hrvatske protiv drugoligaša Spačve, ali izvedbom svoje ekipe nije mogao potpuno biti zadovoljan trener Slavko Goluža...

PPD Zagreb sinoć je stigao do pobjede na gostovanju kod Spačve iz Vinkovaca s 34:29 i tako izborio polufinale hrvatskog Kupa. Bila je to utakmica kojom trener Slavko Goluža nije mogao biti zadovoljan.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Pozitivno je što smo izborili završni turnir Kupa, ali moram reći da je izdanje nekih igrača bilo neprihvatljivo. Smatram da pojedinci, ako stvarno žele nositi dres PPD Zagreba, moraju ovakve utakmice shvaćati puno ozbiljnije. Bili smo obrambeno jako loši u prvom poluvremenu, a vratar kao na streljani, a u napadu nismo znali slomiti utakmicu. Jednostavno ne ide kada hoćete sve na brzinu."

Najbolji strijelac utakmice bio je Davor Ćavar koji je isto prokomentirao susret za službenu stranicu kluba.

"Prvo čestitam momčadi na zasluženoj pobjedi koja je stigla teže od očekivanog. Znali smo da se radi o kvalitetnoj ekipi i mislim da glavni razlog problema leži što nismo ušli u utakmicu na pravi način. Kad smo se posložili, sve se vratilo na svoje mjesto. U prvom poluvremenu nismo bili dobri u obrani, Spačva je to znala iskoristiti. Vidjelo se na rezultatu, ali na kraju ipak naša zaslužena pobjeda."

FOTO: HINA/ Edvard ŠUŠAK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!