Tenis

Andreescu ponovno nije imala sreće, popucali su joj ligamenti

HINA, Petar Jenjić • četvrtak, 30.03.2023.
Andreescu ponovno nije imala sreće, popucali su joj ligamenti
Foto: EPA

Bianca Andreescu ponovno će zbog ozljede izbivati s teniskih terena, a ovoga puta radi se o ligamentima lijevog gležnja koji su popucali na Mastersu u Miamiju...

Kanadska tenisačica Bianca Andreescu, pobjednica US Opena iz 2019. godine, na turniru u Miamiju pretrpjela je novu tešku ozljedu te joj predstoji još jedan dugotrajni oporavak.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Andreescu su popucali ligamenti u lijevom gležnju tijekom susreta četvrtog kola protiv Jekaterine Aleksandrove pa je morala napustiti teren u invalidskim kolicima.

"Teško je reći koliko dugo će oporavak trajati, ali moglo je biti i mnogo gore. Optimistična sam i mislim kako ću se uz pravilnu rehabilitaciju uskoro vratiti tenisu", objavila je Andreescu, trenutačno 31. igračica svijeta.

Nakon osvajanja US Opena ostvarila je najbolji plasman u dosadašnjoj karijeri, četvrto mjesto WTA ljestvice, no uslijedila je ozljeda koljena zbog koje je propustila prvi dio sezone 2020., pa pandemija virusa COVID-19, a zbog ozljede nije igrala niti tijekom prva tri mjseca prošle godine.

FOTO: EPA/RAY ACEVEDO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!