Nogomet

Romano tvrdi: Slaven Bilić je kandidat za poziciju izbornika Ukrajine

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 03.04.2023.
Romano tvrdi: Slaven Bilić je kandidat za poziciju izbornika Ukrajine
Foto: FaH

Ukrajinska reprezentacija još uvijek nema izbornika, a kako tvrdi Fabrizio Romano, veliki kandidat za tu poziciju je hrvatski stručnjak Slaven Bilić...

Ukrajinci još uvijek donijeli odluku tko će biti izbornik reprezentacije u narednom razdoblju, u kvalifikacije ih je kao privremeni izbornik poveo Ruslan Rotan, ali još uvijek nema naznake hoće li ostati ili će se potražiti drugo rješenje.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Još prije nešto više od mjesec dana činilo se kako će na kraju doći Serhij Rebrov, no uloga izbornika privremeno je dodijeljena drugom bivšem reprezentativcu, inače izborniku mlade reprezentacije Rotanu.

Dio medija smatra kako je Rotan najbliži ostanku na klupi, a dio vjeruje kako će se pronaći drugo rješenje. Fabrizio Romano javlja da bi to drugo rješenje mogao biti bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Bilić je slobodan nakon što je dobio otkaz u Watfordu gdje se kratko zadržao, a ovo bi mu bio drugi izbornički posao nakon što je vodio hrvatsku reprezentaciju. Nakon toga promijenio je dosta klubova, a zadnji angažman imao je u Championshipu.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!