Vodeni sportovi

Marelja: 'Do kraja Lige prvaka ulazit ćemo u svaku utakmicu tražeći pobjedu'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 06.04.2023.
Marelja: 'Do kraja Lige prvaka ulazit ćemo u svaku utakmicu tražeći pobjedu'
Foto: FaH

Vaterpolisti Jadrana izborili su pobjedu u gostima kod Dinama iz Tbilisija, slavili su s 12:7, ali i dalje je situacija nepromijenjena po pitanju šansi za prolaz na završni turnir...

Jadran je bodovno uhvatio četvrtoplasirani Vouliagmeni, ali Grci su i dalje u prednosti. Jadran ima teška gostovanja kod Olympiakosa i Pro Recca te domaći susret protiv Hannovera, a Vouliagmeni još igra kod Dinamo Tbilisija i Barcelonete te čeka Radnički.

Igraj na vaterpolske utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Splićanima stoga treba malo čudo, pomoć konkurencije ili pak veliki bodovi iz Grčke ili Italije.

"Zadovoljan sam rezultatom, neovisno tomu što smo olako primili zadnja dva gola, ali to je već bio manjak koncentracije."

"Što se daljnjeg našeg nastupa u Ligi prvaka tiče, kao što je poznato ne ovisimo više samo o sebi, budući da smo prethodnu utakmicu u Splitu protiv Vouliagmenija igrali neodlučeno. Tako da sada čekamo rezultate drugih utakmica, ali neovisno o tome mi ćemo do kraja Lige prvaka ulaziti u svaku utakmicu ne bi li je dobili, pokazali naše najbolje lice", rekao je nakon pobjede u Tbilisiju Jure Marelja, trener Jadrana, a prenosi stranica Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Trener Dinama Dejan Stanojević poželio je Jadranu da dohvati završni turnir.

"Prije svega čestitam Jadranu i želim im da uspiju dohvatiti mjesto za Final 8. Jadran je bio bolji od nas, oni su savršeno dobro znali po što su došli ovdje u Tbilisi. Nisu nam dopustili šansu za ikakvo iznenađenje. Imali smo priliku vidjeti jednu veliku momčad s isto tako velikim pojedincima, igračima. Naš najveći problem je bio u tomu što smo ušli prenervozni u utakmicu i to je nešto na čemu ću morati poraditi ubuduće. Jedno je imati želju za pobjedom, to je normalno, ali ne smijemo u tome izgorjeti, u toj silnoj nervozi."

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!