Nogomet

Saudijska Arabija nudi ogroman ugovor Joseu Mourinhu za preuzimanje reprezentacije

Branimir Korać • petak, 07.04.2023.
Saudijska Arabija nudi ogroman ugovor Joseu Mourinhu za preuzimanje reprezentacije
Foto: EPA

Jose Mourinho u bogatoj karijeri još nije radio kao izbornik, a priliku za to pruža mu Saudijska Arabija. Saudijci Mourinhu nude ogroman ugovor...

Ne tako davno potegnula se priča oko saudijskog i katarskog ulaganja u sport i kako će vrlo brzo doći vrijeme da će sportaši i treneri itekako željeti dolaziti na njihove prostore.

Igraj na utakmice saudijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pokazuje se to sve više, Saudijci plaćaju višestruko više nego što su spremni platiti u drugim dijelovima svijeta pa je tako u taj dio svijeta preselio i jedan Cristiano Ronaldo. Ne misle tu stati, već se spominje nezamisliv ugovor za Lea Messija, spominjala se često i želja za dovođenjem Luke Modrića, a sada je u igri i Jose Mourinho.

Mourinho je dobio ponudu za preuzimanje pozicije izbornika Saudijske Arabije koja mu je spremna ponuditi ugovor u visini od čak 60 milijuna eura godišnje.

Veliki Portugalac dobio je na razmatranje dvogodišnji ugovor koji uključuje opciju raskida nakon godinu dana ili pak produženja do Svjetskog prvenstva 2026. godine.

Ne samo da ga želi reprezentacija Saudijske Arabije već ga želi i Ronaldov Al-Nassr koji će na kraju sezone najvjerojatnije ostati bez aktualnog trenera Rudija Garcije.

FOTO: EPA/ETTORE FERRARI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!