Nogomet

Bivši trener Tottenhama: 'Luka Modrić najbolji je igrač kojeg sam u životu trenirao'

HINA, Petar Jenjić • utorak, 11.04.2023.
Bivši trener Tottenhama: 'Luka Modrić najbolji je igrač kojeg sam u životu trenirao'
Foto: EPA

U razgovoru za španjolski AS, Gustavo Poyet, nekadašnji trener Tottenhama, bio je pun riječi hvale za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića...

Bivši urugvajski nogometaš Gustavo Poyet, koji je trenirao Luku Modrića u Tottenhamu od 2007. do 2008. godine, rekao je da je hrvatski veznjak najbolji igrač kojeg je ikada trenirao te da zaslužuje novi ugovor u Real Madridu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Naravno da zaslužuje novi ugovor s Realom. On je najbolji igrač kojeg sam trenirao u životu, premda je to bilo u ulozi pomoćnog trenera. Tijekom mjeseci provedenih s njime, dok smo trenirali, primijetio sam da je izvanserijski igrač. Već godinama mislim kako igra svoju zadnju sezonu, no on kao da se trudi demantirati me. Njegova igračka razina je izuzetno visoka", izjavio je 55-godišnji Poyet u intervjuu objavljenom u utorak u španjolskim novinama AS.

Poyet je u londonskom Tottenhamu bio pomoćnik Španjolcu Juandeu Ramosu. Modrić je u ljeto 2012. otišao iz Tottenhama u Real Madrid, s kojim je osvojio 22 trofeja, a gdje mu ugovor istječe 30. lipnja.

Poyet je bio i glavni trener atenskog AEK-a, Bordeauxa, Brightona, čileanske Universidad Catolice, Šangaj Šenhue, Sunderlanda, Betisa te pomoćnik glavnom treneru Leedsa. Kao igrač je upisao 26 nastupa za Urugvaj, a za Chelsea je igrao od 1997. do 2001.

FOTO: EPA/Rodrigo Jimenez

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!