Rukomet

Milosavljević: 'Danas svi igraju rukomet i nitko nije lagan protivnik, svakog treba shvatiti vrlo ozbiljno'

Mihaela Bradovski • utorak, 11.04.2023.
Milosavljević: 'Danas svi igraju rukomet i nitko nije lagan protivnik, svakog treba shvatiti vrlo ozbiljno'

Nakon ostvarene prednosti u slovačkoj Šali, hrvatske rukometašice u Slavonskom Brodu tražit će potvrdu prolaza na Svjetsko prvenstvo. U Slovačkoj su slavile 25:23 i u Brodu treba zadržati prednost...

Nitko u reprezentaciji ne smatra kako je posao odrađen i svi su svjesni kako Hrvatska ima još puno posla pred sobom u Slavonskom Brodu.

Igraj na Hrvatska - Slovačka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Utakmica u Šali je tek prvo poluvrijeme, dio posla smo odradili i sada nas čeka još završni dio u Slavonskom Brodu", ističe Dejana Milosavljević i upozorava:

"Danas svi igraju rukomet i nitko nije lagan protivnik, svakog treba shvatiti vrlo ozbiljno. Pružile su nam dobar otpor, posebno u drugom poluvremenu i nadam se da ćemo u uzvratu možda malo prije privesti utakmicu kraju."

U Slovačkoj je bilo pogrešaka koje se trebaju ispraviti za budućnost.

"Nijedna utakmica nije savršena, bilo je i dobrih i loših stvari. Pogledali smo je, proučavamo gdje smo griješili i pokušat ćemo to ispraviti."

Iako je bilo padova koncentracije, Hrvatska je bila uspješna u Slovačkoj.

"I Slovakinje su dobre igračice, iskoristile su neke naše trenutke nepažnje, mi smo promašili i dosta zicera, ali ipak smo pobijedile i to je najvažnije."

Milosavljević posebno ističe dobru obranu.

"Nadam se da ćemo to ponoviti, posebno u prvim minutama smo igrali jako dobro obranu i tako trebamo otvoriti i drugu utakmicu."

FOTO: Slovački rukometni savez/HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!