Nogomet

Ivica Olić ipak neće biti Bišćanov nasljednik, bivši izbornik Irana preuzima mladu reprezentaciju

Mihaela Bradovski • petak, 14.04.2023.
Ivica Olić ipak neće biti Bišćanov nasljednik, bivši izbornik Irana preuzima mladu reprezentaciju
Foto: EPA

Odlaskom Igor Bišćana u Dinamo, mlada hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine ostala je bez izbornika. Na tu poziciju trebao bi doći Dragan Skočić, bivši izbornik reprezentacije Irana...

Dragan Skočić postao je poznat u nogometnom svijetu kada je odveo Iran na Svjetsko prvenstvo u Kataru impresivnim nastupima i rezultatima, ali nije dopbio priliku vodi reprezentaciju na SP-u, neočekivano je i bez ikakvog razloga dobio otkaz, a Iran je u Kataru vodio Portugalac Carlos Queiroz.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Otkaz Skočiću u Iranu podijelio je i tamošnje navijače, medije, pa čak i reprezentativce, a od tada je Skočić bez angažmana čekajući na pravu priliku.

Ona se otvorila nakon što je Igor Bišćan napustio mladu reprezentaciju, preuzeo klupu Dinama i tako ostavio upražnjeno mjesto izbornika hrvatske U-21 reprezentacije.

Tu bi trebao doći upravo Skočić koji odmah ime veliki izazov pred sobom, a to je nastup na Europskom prvenstvu koje Hrvatsku očekuje ove godine.

Skočić je kao trener vodio Rijeku, slovenski Interblock, kuvajtski Al Arabi, Al Nassr, Malavan, Foolad, Khooneh be Khooneh, Sanat Naft i u konačnici iransku reprezentaciju.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!