Nogomet

Borna Barišić asistirao u golijadi Rangersa protiv St. Mirrena

HINA, Petar Jenjić • subota, 15.04.2023.
Borna Barišić asistirao u golijadi Rangersa protiv St. Mirrena
Foto: FaH

Borna Barišić upisao je asistenciju u novoj pobjedi Rangersa u škotskom Premiershipu. Danas su slavili protiv St. Mirrena...

Nogometaši Rangersa ostvarili su domaću pobjedu u 32. kolu škotskog Premiershipa, a bili su bolji St. Mirrena s visokih 5:2.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Put do pobjede Rangersa nije bio ugodan. Dva puta je domaćin vodio, ali je St. Mirren dva puta stizao zaostatak te je rezultat 2:2 stajao sve do 80. minute.

No, tada je unutar tek 80-ak sekundi dva pogotka postigao Morelos i time svojoj momčadi osigurao pobjedu. Nakon toga je još Arfield zabio pogodak za konačnih 5:2.

Uvodna dva pogotka za Rangers su postigli Cantwell u 26. i Sakala u 48. minuti, s tim da je asistent za drugi pogodak Rangersa bio hrvatski reprezentativac Borna Barišić koji je odigrao cijelu utakmicu. Oba pogotka za St. Mirren je dao O'Hara, u nadoknadi prvog poluvremena te u 65. minuti.

Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak nije konkurirao za ovaj susret. Rangers je i dalje drugi na ljestvici, uz utakmicu više ima devet bodova manje od vodećeg Celtica.

Škotski Premiership:
Rangers - St. Mirren 5:2

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!