Nogomet

Dario Župarić odigrao cijelu utakmicu u visokoj pobjedi Timbersa

Petar Jenjić • nedjelja, 16.04.2023.
Dario Župarić odigrao cijelu utakmicu u visokoj pobjedi Timbersa
Foto: FaH

Nogometaši Portland Timbersa stigli su do visoke domaće pobjede protiv Seattle Soundersa, a u obrani momčadi igrao je i hrvatski internacionalac Dario Župarić...

Sinoć je u MLS-u nastupio hrvatski stoper Dario Župarić u dresu Portland Timbersa, a njegova je momčad na domaćem terenu bila bolja od Seattle Soundersa s 4:1.

Igraj na LA Galaxy - LA FC na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ovo im je četvrta pobjeda protiv Seattlea u zadnjih pet međusobnih dvoboja, a zadnji poraz upisali su još u kolovozu 2021. godine. Po pitanju ove sezone Timbersima je ovo peta pobjeda uz koju imaju jedan remi i dva poraza.

Svih pet golova vidjeli smo u drugom poluvremenu, a poveli su gosti preko Ruidiaza u 58. minuti. Međutim, od 71. do 89. minute Portland postiže četiri pogotka i dolazi do punog plijena pred svojim navijačima.

Strijelci su redom bili: Asprilla, Nathan Fogaca, Niezgoda i Mosquera. Dario Župarić odigrao je cijelu utakmicu za pobjedničku momčad.

Real Salt Lake poražen je na gostovanju kod Dallasa rezultatom 2:1,a u kadru gostiju nije bilo Damira Kreilacha zbog ozljede koij je tako propustio drugu utakmicu u nizu.

Večeras od 22:30 po hrvatskom vremenu na rasporedu je derbi Los Angeles FC-a i Los Angeles Galaxyja, a očekuje se i nastup Stipe Biuka.

MLS:
Portland Timbers - Seattle Sounders 4:1
FC Dallas - Real Salt Lake 2:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!