Nogomet

Nenad Bjelica stigao u Tursku, trebao bi postati novi trener aktualnih prvaka

Krešimir Milić • utorak, 18.04.2023.
Nenad Bjelica stigao u Tursku, trebao bi postati novi trener aktualnih prvaka

Turski mediji dočekali su bivšeg trenera Dinama i Osijeka u istanbulskoj zračnoj luci. Uskoro bi trebao preuzeti Trabzonspor…

Nenada Bjelicu dijele detalji od preuzimanja klupe turskog Trabzonspora. Bivši trener Dinama i Osijeka došao je u Tursku na posljednju rundu pregovora. Službeni potpis bi trebao biti do kraja dana, a pretpostavlja se da će za njim u Trabzonspor i njegov stožer.

Igraj na nogomet na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Aktualni prvaci ove sezone igraju ispod svake razine i s Bjelicom žele povratak na staro. Trenutno su šestoplasirana momčad, a u Bjelici vide spasitelja s kojim bi potpisali suradnju na dvije i pol godine.

Već po slijetanju u tursku metropolu Bjelicu su dočekali blicevi aparata, a i novinari su s velikim zanimanjem ispratili njegov dolazak u Tursku.

Trabzonspor je prošle sezone odradio spektakularno osvajanje naslova turske, prvi put od 1984. godine.. No loši rezultati su doveli do smjene dojučerašnjeg heroja Abdullaha Avcija. Za prvim mjestom i vodećim Galatasarayem u Super lig zaostaju 19 bodova, a nedavno su i ispali u četvrtfinalu Kupa od Ankaragucua.

Među navijačima turskog kluba već vlada euforija zbog dolaska Bjelice, a ponajviše naglašavaju kao vrlinu kod njega strast i pobjednički mentalitet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!