Rukomet

Tamše: 'Svi bi mi htjeli svake sezone na Final Four, ali ljudi, živimo u realnom svijetu, a ne u bajci'

Mihaela Bradovski • srijeda, 19.04.2023.
Tamše: 'Svi bi mi htjeli svake sezone na Final Four, ali ljudi, živimo u realnom svijetu, a ne u bajci'

Nexe nije uspio kreirati senzaciju i dostići minus devet iz prvog susreta protiv Göppingena. Ipak, na kraju europske sezone Branko Tamše je bio zadovoljan...

Na oproštaju od Europe, Nexe je upisao i drugi poraz od vrlo snažnog Göppingena. Branko Tamše mogao je Nijemcima samo čestitati na odličnom nastupu i uvjerljivom prolazu.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Moram se prvo zahvaliti divnoj publici koja je uvijek uz nas u dobrim i u lošim situacijama, hvala im od srca u moje ime i ime igrača. Uvijek kažem moramo se boriti i dati sve od sebe, a ako protivnik bude bolji, moramo mu čestitati. Danas je bio bolji i treba mu čestitati na prikazanom u obje utakmice. Žao mi je zbog prve utakmice jer mislim da nismo zaslužili toliki poraz. Želja nam je bila barem ovdje dobiti, ali Göppingen je jako dobro stajao na terenu svih 60 minuta i koristio je naše greške."

Rezime nastupa u Europi - Nexe može biti zadovoljan.

"16 utakmica Nexea u Europi, četvrtfinale, svi bi mi htjeli svake sezone na Final Four, ali ljudi, živimo u realnom svijetu, a ne u bajci. Bila nam je to želja, ali tijekom cijele sezone mučili smo se s ozljedama. Gurali smo, ali u četvrtfinalu nismo mogli više. Nemam igračiam što zamjeriti. Mogu im čestitati na svemu napravljenom. Igrali smo lijep i dobar rukomet, bili smo prvi u grupi, a u nju smo jedva ušli. Pokazali smo pozitivnu energiju, kvalitetu, da možemo u važnim trenucima biti dobri."

Ovdje sezona za Nexe ne završava, pred njim su domaći izazovi.

"Okrećemo se Premijerki i Kupu, čekaju nas jako teške utakmice, moramo se regenerirati i pripremiti, odigrati ovih mjesec i pol dana na maksimumu. Znamo što želimo, a želimo svaku utakmicu biti na svom maksimumu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!