Nogomet

Trener Milana: 'Sreća nije bila na našoj strani, igračima nemam što zamjeriti'

Petar Jenjić • subota, 22.04.2023.
Trener Milana: 'Sreća nije bila na našoj strani, igračima nemam što zamjeriti'
Foto: EPA

Trener juniora Milana Ignazio Abate prokomentirao je dvoboj protiv Hajduka i istaknuo da je to bio dvoboj dvije ekipe s jakim karakterom...

Milan nije uspio preko Hajduka doći do finala Lige prvaka mladih. Imali su Rossoneri svoje šanse, pogodili su gredu, ali nisu uspjeli sve do zadnjih minuta probiti bedem Splićana koji su tada imali ugodnu prednost.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Susret je prokomentirao i trener Ignazio Abate koji svojim igračima nije imao što za zamjeriti.

"Sreća nije bila na našoj strani, igračima nemam što zamjeriti. Karakter smo pokazali, igrači su sve što su imali ostavili na terenu. Svoje smo šanse imali, mogli smo povesti, ali to je nogomet. Nekada se nađete u rezultatskom zaostatku i imate šansu za povratak u susret, ali smo igrali protiv kompaktne ekipe koja se dobro brani. Žao mi je što smo ispali, ali nastavljamo naš put razvoja. Imamo talentirani ekipu, a najvažnije je da se momci razvijaju. Vjerujem da će imati blistavu budućnost. Susret su odigrale dvije ekipe s jakim karakterom."

Milan je nešto bolje igrao u prvom poluvremenu.

"Počeli smo nervozno, a prvih 20-ak minuta bili smo pod utjecajem atmosfere. To je ukupno bilo izjednačeno prvo poluvrijeme u kojem smo mogli povesti. Kad smo bili najbolji, primili smo gol. Stvorili smo nekoliko šansi, ali primali smo pogotke koje smo mogli izbjeći."

FOTO: EPA/SALVATORE DI NOLFI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!