Košarka

Barnes promašio šut za pobjedu, Warriorsi poravnali rezultat u seriji

Petar Jenjić • ponedjeljak, 24.04.2023.
Barnes promašio šut za pobjedu, Warriorsi poravnali rezultat u seriji
Foto: EPA

New York Knicksi i Golden State Warriorsi stigli su do pobjeda u današnjim utakmicama doigravanja protiv Cleveland Cavaliersa i Sacramento Kingsa...

New York Knicksi stigli su do nove pobjede u seriji protiv Cleveland Cavaliersa. Danas su u Madison Square Gardenu slavili rezultatom 102:93 te tako stigli na korak od prvog prolaska prve runde doigravanja nakon deset godina.

Igraj na utakmice NBA doigravanja na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Jalen Brunson s 29 poena, šest skokova i šest asistencija, dok mu se pridružio RJ Barrett s 26 koševa.

Šuterski jednu od najgorih utakmica odigrala je zvijezda Cavsa Donovan Mitchell koji je šutirao 5/18 iz igre. Momčad je predvodio Darius Garland s 23 poena i deset asistencija.

Izuzetno dramatična i super nervozna utakmica odigrana je između Golden State Warriorsa i Sacramento Kingsa, a nakon velike drame domaćin je slavio rezultatom 126:125 i izjednačio na 2-2 u seriji prve runde.

Deset sekundi prije kraja Stephen Curry promašio je šut s poludistance, a njegova ekipa imala je poen prednosti. Zadnji napad pripao je Kingsima, no Harrison Barnes promašio je tricu za pobjedu.

Curry je predvodio pobjedničku ekipu s 32 poena i pet skokova, dok je Klay Thompson pridodao 26 koševa.

Najbolji je kod Kingsa bio De'Aaron Fox s 38 poena, devet skokova i pet asistencija, dok je Keegan Murray dodao 23 koša i sedam skokova.

NBA:
New York Knicks - Cleveland Cavaliers 102:93 (3-1 u seriji)
Golden State Warriors - Sacramento Kings 126:125 (2-2 u seriji)

FOTO: EPA/JOHN G. MABANGLO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!