Nogomet

Hajdukovi navijači premješteni na južnu tribinu, klub poziva na dostojanstveno navijanje

Sportnet, Branimir Korać • ponedjeljak, 24.04.2023.
Hajdukovi navijači premješteni na južnu tribinu, klub poziva na dostojanstveno navijanje
Foto: www.hajduk.hr

Hajdukovi juniori danas igraju susret finala Lige prvaka, protivnik je AZ Alkmaar, a klub je objavio informacije za navijače koji dolaze u Ženevu. Priopćenje prenosimo u potpunosti...

Hajdukovi juniori danas s početkom u 18 sati igraju finale Lige prvaka mladih protiv nizozemskog AZ Alkmaar na "Stade de Geneve" u Ženevi.

Igraj na Hajduk - AZ Alkmaar na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ovim putem obavještavamo navijače Hajduka koji su kupili ulaznicu za utakmicu kako je UEFA iz sigurnosnih razloga premjestila naše navijače na južnu tribinu.

Fan zona za Hajdukove navijače danas će biti smještena iza južne tribine (suprotno od strane na kojoj je bila smještena na polufinalnoj utakmici).

Veliku zahvalu upućujemo našim navijačima koji su svih 90 minuta stvorili veličanstvenu atmosferu i bodrili mlade hajdukovce u pohodu prema finalu UEFA Youth League. Doživljaj o kojem je pričala cijela Europa posljednja dva dana.

UEFA je, kao što je poznato, promijenila mjesto odigravanja iz Nyona u Ženevu baš kako bi brojni navijači mogli uživo gledati završne utakmice. I danas očekujemo veliki broj navijača koji će ponovno dati podršku mladim hajdukovcima u pohodu na naslov prvaka Europe.

Molimo sve da se suzdrže od uporabe pirotehničkih sredstava (baklji i topovskih udara), kao i transparenata, skandiranja i poruka uvredljivog sadržaja. Svi oblici neprimjerenog ponašanja će Klubu donijeti kaznu koja može imati velike posljedice u budućim nastupima u europskim natjecanjima. Na svim razinama.

Sve informacije vezane uz kupnju ulaznica i javnom gradskom prijevozu u Ženevi možete vidjeti ovdje.

AUTOR: HNK Hajduk

Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!