Nogomet

Hajduk poziva navijače na rivu: 'Ponosni smo na naše juniore, pozdravimo ih još jednom!'

Sportnet, Branimir Korać • ponedjeljak, 24.04.2023.
Hajduk poziva navijače na rivu: 'Ponosni smo na naše juniore, pozdravimo ih još jednom!'
Foto: EPA

Hajdukovi juniori nisu uspjeli osvojiti titulu prvaka Europe, ali već sam dolazak na završnicu pa onda i ulazak u finale je ogromna stvar. Grad Split i Hajduk organiziraju doček juniorima na rivi, a priopćenje prenosimo u potpunosti...

Hajdukovi juniori druga su momčad Europe! U finalu Lige prvaka mladih u Ženevi Bijeli su poraženi od nizozemskog AZ Alkmaara, ali to ne umanjuje njihov fantastičan uspjeh u ovom natjecanju.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Naši juniori ispisali su povijesne stranice hrvatskog nogometa u ovom uzrastu. Redom su do finala rušili azerbajdžansku Gabalu, albansku Apoloniju, ukrajinski Šahtar, engleski Manchester City, njemačku Borussiju Dortmund i talijanski Milan. Na koncu su poraženi od boljeg protivnika u finalnoj utakmici.

Na svom putu Bijeli su cijelo vrijeme imali fanatičnu podršku navijača, kako na Poljudu, tako i u gostima u Njemačkoj te na završnici u Ženevi gdje je u polufinalu i finalu gdje su Hajduka pratile tisuće ljudi.

Ovom prilikom pozivamo naše navijače na sportsko-zabavnu manifestaciju "Vridilo se rodit" koja se održava u utorak s početkom u 16 sati na splitskoj Rivi, a na kojoj ćemo još jednom pozdraviti naše juniore i ovaj povijesni uspjeh koji su napravili u Ligi prvaka mladih.

Slijetanje naše juniorske ekipe u splitsku zračnu luku predviđeno je oko 16 sati, nakon čega će se autobusom odmah uputiti prema Rivi. Doček naših juniora organiziramo u suradnji s Gradom Splitom i medijskim partnerom Radio Dalmacijom.

Zabavni program počinje od 16 sati, a osim DJ-a pred sam dolazak predviđen je nastup Alena Nižetića i benda "Diktatori".

Vidimo se u utorak na Rivi! Ponosni smo na naše juniore. Pozdravimo ih još jednom i zapjevajmo zajedno u čast njihovog uspjeha. Vridilo se rodit!

FOTO: EPA/SALVATORE DI NOLFI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!