Nogomet

SuperSport 1. HMNL: Svi favoriti obranili prednost domaćeg terena

Mihaela Bradovski • utorak, 25.04.2023.
SuperSport 1. HMNL: Svi favoriti obranili prednost domaćeg terena
Foto: FaH

Odigrane su prve utakmice četvrtfinala doigravanja u SuperSport 1. HMNL. Domaćini su bili stopostotni i poveli su s po 1-0 u četvrtfinalnoj seriji...

Najneizvjesniji prvi susret četvrtfinala doigravanja SuperSport 1. HMNL odigran je u Dubrovniku gdje su Square i Crnica završili u produžecima. Dubrovčani su na kraju slavili sa 7:6 i obranili prednost domaćeg parketa.

Igraj na utakmice futsala na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Šibenčani su imali prednost do završnice regularnog dijela kada je Marinović poravnao na 4:4 i spasio Dubrovčane od poraza. U dodatnom vremenu Square je ipak bio uspješniji.

Pogotke za domaćina postigli su Hrkać, Džanković, Marinović (dva), Turk, Cvjetković, a jedan je autogol Radića. Za Crnicu su pogađali Žilić, Vuković (dva), Mudronja, Copić i Škugor.

Jako teško do pobjede je stiglo Novo Vrijeme na svom parketu protiv neugodnih Osječana. Iako su Makarani bili najbolji u regularnom dijelu sezone, očekivali su težak posao protiv Osijeka s kojim su se dosta mučili i u ligaškom dijelu.

Ovaj susret riješili su u svoju korist pogotkom Luke Sutona na početku drugog dijela.

Zanimljivo je bilo i u Omišu gdje je Olmissum ugostio Futsal Pulu i upisao 3:2 pobjedu. Pulska momčad imala je 2:1 vodstvo na odmoru, ali domaćin je u nastavku stigao do preokreta.

Već u drugoj minuti gosti su poveli golom Mataje, Sekulić je izjednačio u 11., ali dvije minute kasnije Mataja novim golom vraća porednost na stranu gostiju. U drugom poluvremenu Sekulić i Perišić ipak su osigurali pobjedu Olmissumu i vodstvo u seriji.

Futsal Dinamo bio je najuvjerljiviji te je sa 6:3 slavio protiv Vrgorca. Gosti su u završnici zaprijetili kada su smanjili na 4:3, ali Futsal Dinamo ipak u zadnjih pet minuta bilježi komotnu razliku.

Pogotke za Zagrepčane postigli su Čekol (dva), Perić (dva), Zonjić i Postružin. Za Vrgorac su zabili Dos Santos, Kirevski i Jelavić.

SuperSport 1. HMNL, četvrtfinale:
Square - Crnica 7:6 produžeci (4:4)
Novo Vrijeme - Osijek 1:0
Olmissum - Futsal Pula 3:2 Futsal Dinamo - Vrgorac 6:3

FOTO: Hina/ Dario GRZELJ

Prva HMNL, doigravanje

četvrtfinale

Novo Vrijeme1:0MNK Osijek
Square7:6 *Crnica
Olmissum3:2Stanoinvest Futsal Pula
Futsal Dinamo6:3Vrgorac
MNK Osijek4:2 **Novo Vrijeme
Vrgorac6:2Futsal Dinamo
Stanoinvest Futsal Pula4:5 **Olmissum
Crnica5:4 **Square
Futsal Dinamo3:0Vrgorac
Novo Vrijeme7:5MNK Osijek
Square6:3Crnica

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!