Rukomet

Cindrić: 'Puni smo motivacije i želje za novim utakmicama'

Petar Jenjić • utorak, 25.04.2023.
Cindrić: 'Puni smo motivacije i želje za novim utakmicama'
Foto: EPA

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić najavio je gostovanje kod Grčke. Istaknuo je da je umor prisutan, ali su svi puni motivacije...

Kvalifikacijski dvoboj protiv Grčke za plasman na Europsko prvenstvo (srijeda, 17:00) najavio je i Luka Cindrić koji ističe da je njihov sljedeći protivnik jako neugodan.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Uvijek je lijepo doći, puni smo motivacije i želje za novim utakmicama. Nadam se da ćemo ovu priliku iskosristiti za dobru igru i pobjedu. Grčka je odlična ekipa, vrlo neugodna. Mene iskreno ne čudi, ali očekivao sam neki drugačiji redoslijed. Sigurno je da nas čeka teška i zahtjevna utakmica."

Grci su trenutno vodeći u skupini sa šest bodova.

"Ima dosta detalja. Agresivna su i borbena ekipa koja ne odustaje svih 60 minuta. Cijelu utakmicu moramo imati fokus na naše zadatke, bez obzira gubili ili vodili. S pravom igrom i pristupom mislim da pobjeda neće izostati."

Nema odmora za rukometaše, kako u klubu, tako i u reprezentaciji.

"Navikli smo na taj ritam, praktički dvije utakmice tjedno, ali puni elana i s veseljem dolazimo. Umor je prisutan, ali nitko o tome ne priča, svi smo željni dokazivanja u reprezentativnom dresu. Vidjet ćemo kako će biti, ja se iskreno nadam najboljem."

FOTO: EPA/Johan Nilsson

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!