Košarka

Sesar: 'Čestitke mojim igračima na odlične tri četvrtine u kojima smo dominirali'

Sportnet, Mihaela Bradovski • četvrtak, 27.04.2023.
Sesar: 'Čestitke mojim igračima na odlične tri četvrtine u kojima smo dominirali'
Foto: Marin Sušić

Cibona je upisala visoku 109:77 pobjedu protiv Furnira u gostima, ali imala je jedno razdoblje igre koje nije bilo dobro i u kojem je momčad bila preopuštena...

Prvu, drugu i četvrtu četvrtinu Cibona je odraduila jako dobro, stvorila visoku prednost, ali u trećoj dionici dopustila je domaćinu da se skoro potpuno vrati u utakmicu.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Čestitke mojim igračima na odlične tri četvrtine u kojima smo dominirali prije svega u obrani, pa je iz toga išao i dobar napad. Što se tiče ulaska u treću četvrtinu u kojoj smo primili 37 poena, pričao sam s igračima i oni su svjesni da je to nedopustivo. Međutim, nakon velike razlike na poluvremenu jednostavno su ušli opušteno. Potom je ulazak u posljednju četvrtinu bio dobar, dignuli smo ritam i došli do laganih poena. Igrali smo sa skraćenom rotacijom i praktički sa šestoricom igrača, a evo danas se ozlijedio i Perasović, pa nam ostaje vidjeti što će biti idućih dana. Bila je sjajna atmosfera u dvorani i ovim putem čestitam Dubravi njihov rođendan", rekao je nakon susreta Josip Sesar.

Zadovoljan ovim ishodom bvio je ponovno jedamn od boljih igrača Ciboine Lovro Mazalin.

"Čestitao bih momčadi i stožeru na još jednoj pobjedi. Sjajno smo ušli u utakmicu i otišli na dvadeset razlike već u prvom poluvremenu. U trećoj četvrtini smo malo pali gdje je Furnir podigao ritam i pogodio neke teške šuteve. S obzirom na skraćenu rotaciju očekivao se pad u jednom trenutku, ali na kraju smo uvjerljivo dobili."

HT Premijer liga, Liga za prvaka

  • Rezultati
  • Ljestvica

8. kolo

Cedevita Junior78:94Zadar
Šibenka53:85Split
Dubrava77:109Cibona
1Zadar (+40)82+396
2Split (+40)82+383
3Cibona (+40)73+387
4Cedevita Junior (+40)46+165
5Šibenka (+35)19-131
6Dubrava (+33)28-142

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!